Posering & Regi

En av de saker jag lovat mig att förbättra detta år är att posera & regissera de jag fotar. Det är inte alla som är vana att stå framför kameran och posera, och då är det min uppgift som fotograf att hjälpa till och komma med tips. Hittade nedanstående kurs som var väldigt rak på sak och förklarar på ett mycket bra sätt vad man ska tänka på när man poserar och regisserar sina klienter. Den vänder sig framförallt till fotografer, men jag tycker att den kan vara väldigt bra att se för modeller och personer som skall bli fotograferade också. Många av punkterna återfinns redan på min tips sida, men här finns även saker som jag inte tänkt på tidigare.

”Kolla in TrainingZONEs videokurs om POSERING & REGI. Tre dagar framåt har du 25% rabatt. Använd koden ERBJ25. https://www.udemy.com/poseringregi” 

image.jpg