Evernote

Jag skulle vilja passa på att rekommedera ett Program/App som jag inte skulle klara mig utan. Perfekt att skapa kom-ihåglistor, spara webklipp, organisera mina dokument mm mm.

Om man besöker en hemsida och ser en artikel man vill spara till senare, så kan man via en plugin i webläsaren  (Evernote web clipper för google chrome), välja att markera  Artikel, Förenklad artikel, Helsida osv. Sedan sparar man urklippet till sin Evernote som man kommer åt från alla sina datorer, surfplattor och smartphones.

Man kan organisera sina dokument i olika mappar, och tagga dem med sökord och kategorier för att snabbt och enkelt kunna hitta bland sina sparade dokument. Har man premium versionen av programmet så kan man även söka på innehåll i pdf-filer och text inne i bilder.

Klicka på Evernote loggan om ni vill prova Evernote premium gratis i en månad. 

Spelade in ett kort demo här nedan: